Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara Lawton-Barca FC
PD-4321 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 16.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Portuondo speelt de bal door. Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Pavešić met een sublieme pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rios met een harde bal richting middenveld. De VEcchi kopt de bal weg. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rios rent richting de bal. Rios geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavešić met een snelle inworp. De VEcchi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip passt de bal zonder na te denken. Meriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriño geeft de bal voor. Sawa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Meriño is nu in balbezit. Arvhage met een sublieme pass. Pilip rent richting de bal. Pilip geeft een hoge lob. Sawa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Moscoso geeft een lange en hoge pass. De VEcchi heeft problemen om de bal te vangen. De VEcchi met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De VEcchi is nu in balbezit. De VEcchi geeft de bal voor. Tussen rent richting de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een hoge lob. De VEcchi kopt de bal weg. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carrazana trapt de bal weg van het doel. Arvhage kopt de bal weg. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 2:0

18e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip verovert de bal door een tackle van achteren. Pilip speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Portuondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De VEcchi verovert de bal door een tackle van achteren. De VEcchi speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 3:0

21e minuut.
Riquelme met een sublieme pass. Pilip rent richting de bal. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana bokst de bal weg. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Ryczek speelt de bal door. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić geeft een hoge lob. Daar is Rios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sawa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 4:0

24e minuut.
De VEcchi passt de bal met de wreef. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić met een sublieme pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Domenech de bal. Arvhage verovert de bal door een tackle van achteren. Arvhage met een sublieme pass. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 6:0

29e minuut.
Pavešić kopt de bal weg. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 7:0

31e minuut.
De VEcchi onderschept slim de pass. De VEcchi met een sublieme pass. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić geeft de bal voor. Sawa springt en kopt de bal. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrazana met een sublieme pass. De VEcchi kopt de bal weg. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Águila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrazana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Arvhage met een sublieme pass. Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa schiet op doel. Rios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrazana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrazana met een sublieme pass. De VEcchi kopt de bal weg. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Águila de bal onder controle te krijgen. Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 8:0

37e minuut.
Pavešić onderschept slim de pass. Pavešić passt de bal met de wreef. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 9:0

38e minuut.
Pavešić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domenech de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa schiet op doel. Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 10:0

40e minuut.
Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa passt de bal zonder na te denken. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een lange en hoge pass. Sawa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Pavešić draait met de bal, schiet en ... Rios heeft problemen om de bal te vangen. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 11:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ibarra de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa passt de bal in één keer door. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pavešić rent richting de bal. Pavešić probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Carrazana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 14%, Lawton-Barca FC 86%.
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 12:0

47e minuut.
Moscoso rent richting de bal. De VEcchi met een sublieme pass. Pavešić speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De VEcchi onderschept slim de pass. De VEcchi passt de bal met de wreef. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa onderschept slim de pass. Sawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavešić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Portuondo geeft de bal voor. Inworp. Pilip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Carrazana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavešić rent richting de bal. Pavešić draait met de bal, schiet en ... Paal! Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 13:0

59e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Arvhage heeft problemen om de bal te vangen. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 14:0

60e minuut.
Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Pilip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pilip zijn tegenspeler op de grond. Pilip is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Ryczek speelt de bal door. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal in één keer door. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 15:0

69e minuut.
Carrazana trapt de bal weg. De VEcchi kopt de bal weg. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa draait met de bal, schiet en ... Carrazana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 16:0

72e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Meriño onderschept slim de pass. Meriño passt de bal met de wreef. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 17:0

82e minuut.
Klungelig pakt Pavešić de bal. Pavešić met een sublieme pass. Meriño geeft een hoge lob. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 9%, Lawton-Barca FC 91%.
Deportivo Sta Clara - Lawton-Barca FC 17:0