Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_UCI ElevenOnze FC
mmm Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


4e minuut.
Dier speelt de bal door. Águila is nu in balbezit. Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 1:0

6e minuut.
Tabares passt de bal zonder na te denken. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier passt de bal met de wreef. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 2:0

7e minuut.
Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Domenech met een sublieme pass. Dier speelt de bal door. Tabares rent richting de bal. Tabares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dier passt de bal met de wreef. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares passt de bal met de wreef. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Crăciunoiu is nu in balbezit. Crăciunoiu geeft de bal voor. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel. Castañeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 3:0

12e minuut.
Nerey rent richting de bal. Nerey passt de bal zonder na te denken. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabares is nu in balbezit. Tabares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 4:0

23e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Amandio is nu in balbezit. Amandio geeft een hoge lob. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Águila rent richting de bal. Dier verovert de bal door een tackle van achteren. Dier geeft een lange en hoge pass. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 5:0

30e minuut.
Tabares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Złotnicki de bal. Złotnicki passt de bal in één keer door. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 6:0

37e minuut.
Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki geeft de bal voor. Roca probeert de bal met de borst te controleren. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabares rent richting de bal. Tabares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Złotnicki onderschept slim de pass. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dier passt de bal zonder na te denken. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki speelt de bal door. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Złotnicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tabares springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 26%, ElevenOnze FC 74%.
Old_UCI - ElevenOnze FC 7:0

48e minuut.
Nerey kopt de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra rent richting de bal. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tabares kopt de bal weg. Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dier passt de bal in één keer door. Tabares is nu in balbezit. Tabares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Águila geeft een hoge lob. Inworp. Amandio met de inworp. Dier is nu in balbezit. Dier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Amandio onderschept slim de pass. Amandio kan de bal niet met de borst controleren. Amandio geeft een lange en hoge pass. Tabares maakt een snoekduik en kopt de bal. Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 8:0

65e minuut.
Dier is nu in balbezit. Dier probeert naar een medespeler te passen. Domenech geeft een hoge lob. Tabares geeft een lange en hoge pass. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amandio geeft een lange en hoge pass. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dier passt de bal in één keer door. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Roca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złotnicki met een snelle inworp. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Consuegra probeert de bal aan de voet te houden. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - ElevenOnze FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 17%, ElevenOnze FC 83%.
Old_UCI - ElevenOnze FC 9:0