Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KNK_FC Holguin Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ferrer probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordovez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonachea rent richting de bal. Bonachea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Veigas speelt de bal door. Cordovez speelt de bal door. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos onderschept slim de pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padrón kan de bal niet met de borst controleren. Bonachea verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera met een sublieme pass. Echevarría speelt de bal door. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. Soler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Holguin Team 0:1

43e minuut.
Monzón met de inworp. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera passt de bal met de wreef. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KNK_FC - Holguin Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 55%, Holguin Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KNK_FC - Holguin Team 1:1

47e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova begaat een overtreding. Monzón raakt geblesseerd tijdens het duel. Román zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Ravelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos rent richting de bal. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Segura passt de bal met de wreef. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Bonachea rent richting de bal. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Soler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Holguin Team 1:2

54e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea begaat een overtreding. Bonachea krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Segura geeft de bal voor. Klungelig pakt Orama de bal. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 50%, Holguin Team 50%.
KNK_FC - Holguin Team 1:2