Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Angel Fc Yaguajay
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Montenegro krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Olivares kan de bal niet met de borst controleren. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Yaguajay 0:1

34e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Yaguajay 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 64%, Yaguajay 36%.
Dead Angel Fc - Yaguajay 0:2

76e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Velásquez met een harde bal richting middenveld. Peraza rent richting de bal. Peraza passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 53%, Yaguajay 47%.
Dead Angel Fc - Yaguajay 0:2