Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maleza Dead Angel Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 13.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayas rent richting de bal. Escobar is nu in balbezit. Zayas onderschept slim de pass. Zayas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nerey speelt de bal door. Lima is nu in balbezit. Lima met een sublieme pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zayas onderschept slim de pass. Zayas speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maleza - Dead Angel Fc 0:1

34e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Zayas is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maleza 74%, Dead Angel Fc 26%.
Real Maleza - Dead Angel Fc 0:1

52e minuut.
Zayas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Zayas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domínguez met een snel genomen vrije trap. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maleza - Dead Angel Fc 0:2

57e minuut.
Nerey is nu in balbezit. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrego onderschept slim de pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Escobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osorio komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas passt de bal zonder na te denken. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maleza 48%, Dead Angel Fc 52%.
Real Maleza - Dead Angel Fc 0:2