Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lawton-Barca FC Old_UCI
Normal Tactiek mmm
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Tabares speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra met een snelle inworp. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki onderschept slim de pass. Złotnicki geeft een hoge lob. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Fírvida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

16e minuut.
Amandio onderschept slim de pass. Amandio geeft een lange en hoge pass. Domenech kopt de bal weg. Tabares rent richting de bal. Tabares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tabares onderschept slim de pass. Tabares speelt de bal door. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares is nu in balbezit. Tabares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Dier rent richting de bal. Dier geeft een lange en hoge pass. Tabares rent richting de bal. Tabares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Amandio speelt de bal door. Crăciunoiu is nu in balbezit. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Old_UCI 0:1

45e minuut.
Złotnicki met een snelle inworp. Dier is nu in balbezit. Dier passt de bal met de wreef. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Old_UCI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 75%, Old_UCI 25%.
Lawton-Barca FC - Old_UCI 0:2

49e minuut.
Portuondo rent richting de bal. Dier onderschept slim de pass. Dier geeft de bal voor. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Old_UCI 0:3

58e minuut.
Złotnicki met de inworp. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier geeft de bal voor. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Tabares rent richting de bal. Tabares draait met de bal, schiet en ... Złotnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Amandio geeft een hoge lob. Złotnicki kopt de bal weg. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. Fírvida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio verovert de bal door een tackle van achteren. Amandio geeft de bal voor. Daar is Tabares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Águila de bal. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Amandio kopt de bal weg. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier geeft een hoge lob. Tabares geeft de bal voor. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Domenech speelt de bal door. Daar is Złotnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki probeert naar een medespeler te passen. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tabares kopt de bal weg. Dier speelt de bal door. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Tabares is nu in balbezit. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Fírvida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Złotnicki met de inworp. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Dier geeft een lange en hoge pass. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 75%, Old_UCI 25%.
Lawton-Barca FC - Old_UCI 0:3