Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElevenOnze FC Deportivo Sta Clara
Normal Tactiek RomboA
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Meriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriño passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Consuegra de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:1

4e minuut.
Meriño met een sublieme pass. Arvhage rent richting de bal. Meriño probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:2

5e minuut.
De VEcchi rent richting de bal. De VEcchi passt de bal in één keer door. Ryczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilip de bal. Pilip draait met de bal, schiet en ... Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Arvhage kopt de bal weg. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Castañeda bokst de bal weg.

10e minuut.
De VEcchi met de inworp. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip passt de bal met de wreef. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:3

11e minuut.
Meriño rent richting de bal. Meriño geeft de bal voor. Pilip kopt de bal weg. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:4

14e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilip speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Castañeda speelt de bal door. De VEcchi kopt de bal weg. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Sawa de bal onder controle te krijgen. Consuegra rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:5

20e minuut.
Sawa passt de bal in één keer door. Meriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriño passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:6

22e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Meriño met een sublieme pass. Arvhage speelt de bal door. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Savón rent richting de bal. Sawa is nu in balbezit. Sawa speelt de bal door. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Águila is nu in balbezit. Águila geeft een hoge lob. Arvhage kopt de bal weg. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Ryczek rent richting de bal. Ryczek geeft de bal voor. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Castañeda met een harde bal richting middenveld. Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ... Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:7

30e minuut.
Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa is nu in balbezit. Pilip is nu in balbezit. Pilip draait met de bal, schiet en ... Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:8

31e minuut.
Riquelme passt de bal zonder na te denken. Meriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriño passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Roca met een harde bal richting middenveld. Pilip is nu in balbezit. Pilip passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ... Castañeda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:9

34e minuut.
Nerey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. Sawa is nu in balbezit. Pilip rent richting de bal. Pilip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:10

38e minuut.
Meriño geeft een hoge lob. Daar is Pilip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilip draait met de bal, schiet en ... Roca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:11

40e minuut.
Pilip heeft problemen om de bal te vangen. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:12

43e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Meriño is nu in balbezit. Meriño geeft de bal voor. Sawa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Artiles komt het veld opgelopen. Vargas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElevenOnze FC 89%, Deportivo Sta Clara 11%.
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:12

47e minuut.
Meriño met de inworp. Daar is Arvhage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage speelt de bal door. Meriño rent richting de bal. Meriño geeft een lange en hoge pass. Castañeda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Artiles rent richting de bal. Artiles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Artiles rent richting de bal. Artiles passt de bal in één keer door. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas schiet op doel. Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:13

55e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De VEcchi rent richting de bal. De VEcchi geeft de bal voor. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:14

62e minuut.
Doeltrap. Valdivia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Arvhage kopt de bal weg. Vargas kan de bal niet met de borst controleren. Vargas draait met de bal, schiet en ... Castañeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:15

71e minuut.
Consuegra is nu in balbezit. Arvhage verovert de bal door een tackle van achteren. Arvhage speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles rent richting de bal. Roca is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:16

83e minuut.
Riquelme passt de bal met de wreef. Daar is Meriño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriño probeert naar een medespeler te passen. Artiles is nu in balbezit. Artiles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElevenOnze FC 83%, Deportivo Sta Clara 17%.
ElevenOnze FC - Deportivo Sta Clara 0:16