Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Angel Fc Holguin Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Echevarría speelt de bal door. Klungelig pakt Bonachea de bal. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Holguin Team 0:1

11e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Bonachea verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida rent richting de bal. Bonachea is nu in balbezit. Bonachea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gerónimo probeert de bal aan de voet te houden. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas verovert de bal door een tackle van achteren. Zayas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gerónimo de bal onder controle te krijgen. Ravelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Zayas is nu in balbezit. Simón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simón krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bonachea is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonachea verovert de bal door een tackle van achteren. Bonachea schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Holguin Team 0:2

38e minuut.
Simón passt de bal in één keer door. Alejo is nu in balbezit. Almeida begaat een overtreding. Almeida krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Veigas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camejo met de inworp. Zayas is nu in balbezit. Zayas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Olivares met een sublieme pass. Bonachea rent richting de bal. Almeida rent richting de bal. Almeida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 56%, Holguin Team 44%.
Dead Angel Fc - Holguin Team 0:2

52e minuut.
Cordovez probeert naar een medespeler te passen. Bonachea is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft de bal voor. Klungelig pakt Orama de bal. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Holguin Team 1:2

75e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo met een sublieme pass. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ravelo met een harde bal richting middenveld. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría passt de bal zonder na te denken. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Nerey de bal. Nerey geeft een lange en hoge pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas is nu in balbezit. Zayas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dead Angel Fc - Holguin Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 55%, Holguin Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dead Angel Fc - Holguin Team 2:2