Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KNK_FC Deportivo Sta Clara
Normal Tactiek RomboA
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal zonder na te denken. De VEcchi speelt de bal door. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Arvhage rent richting de bal. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:1

9e minuut.
Castellanos speelt de bal door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pavešić heeft problemen om de bal te vangen. Pavešić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pavešić kopt de bal weg. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pavešić onderschept slim de pass. Pavešić heeft problemen om de bal te vangen. Pavešić passt de bal zonder na te denken. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De VEcchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Soler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Soria speelt de bal door. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:2

21e minuut.
Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa schiet op doel. Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:3

27e minuut.
Meriño passt de bal met de wreef. Daar is Pavešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavešić met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria passt de bal in één keer door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Soler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De VEcchi speelt de bal door. Daar is Arvhage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pavešić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavešić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ... Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:4

40e minuut.
Arvhage verovert de bal door een tackle van achteren. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:5

41e minuut.
Pavešić rent richting de bal. Pavešić passt de bal zonder na te denken. De VEcchi speelt de bal door. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sawa passt de bal in één keer door. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria speelt de bal door. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 81%, Deportivo Sta Clara 19%.
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:5

52e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Pavešić rent richting de bal. Pavešić met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:6

56e minuut.
Iglesias passt de bal in één keer door. Meriño rent richting de bal. Meriño speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:7

60e minuut.
Soria heeft problemen om de bal te vangen. Soria passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:8

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pavešić de bal. Pavešić geeft de bal voor. Sawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is De VEcchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:9

74e minuut.
Soria met een sublieme pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Noa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:10

77e minuut.
Cepeda kopt de bal weg. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić passt de bal zonder na te denken. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Iglesias rent richting de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pérez met een harde bal richting middenveld. De VEcchi kopt de bal weg. Arvhage met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De VEcchi rent richting de bal. Román schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De VEcchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Arvhage zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez kopt de bal weg. Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ... Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KNK_FC 81%, Deportivo Sta Clara 19%.
KNK_FC - Deportivo Sta Clara 0:11