Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_UCI Dead Angel Fc
mmm Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 13.1
redelijk Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Vâlcu geeft de bal voor. Inworp. Camejo met de inworp. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Perdigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tascón de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perdigón neemt de hoekschop. Cuervo springt en kopt de bal. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cazacu controleert de bal met de borst. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuervo de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 1:0

5e minuut.
Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cazacu de bal. Cazacu geeft de bal voor. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lantigua kopt de bal weg. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Perdigón rent richting de bal. Perdigón passt de bal zonder na te denken. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cazacu onderschept slim de pass. Cazacu geeft een hoge lob. Vélez is nu in balbezit. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 2:0

22e minuut.
Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua passt de bal zonder na te denken. Cazacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 3:0

26e minuut.
de Lange geeft de bal voor. Cuervo kopt de bal weg. Perdigón rent richting de bal. Perdigón geeft de bal voor. Cuervo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cuervo passt de bal in één keer door. Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 32%, Dead Angel Fc 68%.
Old_UCI - Dead Angel Fc 4:0

47e minuut.
Cazacu met een snelle inworp. Kıpırdamaz rent richting de bal. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu geeft de bal voor. Perdigón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 5:0

54e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 6:0

62e minuut.
Cazacu passt de bal met de wreef. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velásquez speelt de bal door. Cazacu kan de bal niet met de borst controleren. Cazacu geeft een hoge lob. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 7:0

68e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Cazacu geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo passt de bal met de wreef. Perdigón geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 8:0

71e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft de bal voor. Domínguez rent richting de bal. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lima controleert de bal met de borst. Góralczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lima. Lima krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vélez geeft een lange en hoge pass. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nerey rent richting de bal. Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu speelt de bal door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - Dead Angel Fc 9:0

79e minuut.
Cuervo is nu in balbezit. Cazacu rent richting de bal. Cuervo is nu in balbezit. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu speelt de bal door. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Domínguez de bal. Cazacu rent richting de bal. Cazacu passt de bal met de wreef. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Velásquez trapt de bal weg. Olivares kopt de bal weg. Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 18%, Dead Angel Fc 82%.
Old_UCI - Dead Angel Fc 9:0