Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_UCI KNK_FC
mmm Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pérez rent richting de bal. Tabares onderschept slim de pass. Tabares speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Amandio met een sublieme pass. Klungelig pakt Dier de bal. Olivera is nu in balbezit. Dier onderschept slim de pass. Dier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Amandio geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabares is nu in balbezit. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - KNK_FC 1:0

21e minuut.
Padrón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Góralczyk de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monzón. Monzón krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Román schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Złotnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Złotnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ferrer de bal. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier geeft een lange en hoge pass. Tabares speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Noa heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki passt de bal met de wreef. Tabares is nu in balbezit. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dier kopt de bal weg. Román rent richting de bal. Tabares onderschept slim de pass. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki geeft een lange en hoge pass. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tabares rent richting de bal. Tabares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - KNK_FC 2:0

42e minuut.
Amandio geeft een lange en hoge pass. Tabares is nu in balbezit. Tabares met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki passt de bal met de wreef. Soler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Padrón geeft de bal voor. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Domenech is nu in balbezit. Domenech speelt de bal door. Złotnicki geeft een lange en hoge pass. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - KNK_FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 29%, KNK_FC 71%.
Old_UCI - KNK_FC 3:0

57e minuut.
Olivera probeert naar een medespeler te passen. Cepeda is nu in balbezit. Domenech onderschept slim de pass. Amandio is nu in balbezit. Amandio probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Złotnicki speelt de bal door. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier passt de bal zonder na te denken. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Tabares is nu in balbezit. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - KNK_FC 4:0

82e minuut.
Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki met een sublieme pass. Tabares is nu in balbezit. Tabares schiet op doel. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Amandio passt de bal met de wreef. Dier is nu in balbezit. Dier passt de bal zonder na te denken. Tabares rent richting de bal. Tabares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki probeert naar een medespeler te passen. Tabares is nu in balbezit. Tabares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_UCI - KNK_FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_UCI 24%, KNK_FC 76%.
Old_UCI - KNK_FC 5:0