Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Angel Fc Deportivo Sta Clara
Normal Tactiek RomboA
33% Balbezit 67%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Puerta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocampo de bal. Sawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Klungelig pakt Parraguéz de bal. Parraguéz passt de bal met de wreef. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Meriño verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Meriño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriño geeft de bal voor. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz speelt de bal door. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:1

11e minuut.
Pilip kopt de bal weg. Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:2

14e minuut.
De VEcchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilip de bal. Pilip met een sublieme pass. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Puerta de bal. Puerta passt de bal met de wreef. Lima rent richting de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tascón de bal. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lima probeert de bal met de borst te controleren. De VEcchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De VEcchi geeft de bal voor. Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Meriño rent richting de bal. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal met de wreef. Pilip is nu in balbezit. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz geeft de bal voor. Sawa kopt de bal weg. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip haalt uit met een fantastische trap. Sanz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nerey rent richting de bal. De VEcchi verovert de bal door een tackle van achteren. De VEcchi speelt de bal door. Pilip rent richting de bal. Pilip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:4

24e minuut.
Pilip controleert de bal met de borst. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arvhage passt de bal zonder na te denken. Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal in één keer door. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Arvhage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz geeft de bal voor. Sawa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arvhage kopt de bal weg. Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ... Sanz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa draait met de bal, schiet en ... Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanz probeert naar een medespeler te passen. De VEcchi probeert de bal met de borst te controleren. De VEcchi met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sanz trapt de bal weg van het doel. De VEcchi kopt de bal weg. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De VEcchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilip geeft een lange en hoge pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:5

37e minuut.
Tascón geeft een lange en hoge pass. Pilip geeft een lange en hoge pass. Olivares is nu in balbezit. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Tascón geeft een lange en hoge pass. Parraguéz probeert de bal aan de voet te houden. Parraguéz geeft een hoge lob. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:6

44e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz met een sublieme pass. De VEcchi met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 91%, Deportivo Sta Clara 9%.
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:6

46e minuut.
Ryczek heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek geeft een lange en hoge pass. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:7

47e minuut.
De VEcchi rent richting de bal. De VEcchi passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Meriño speelt de bal door. De VEcchi speelt de bal door. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Sawa heeft problemen om de bal te vangen. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pilip speelt de bal door. Klungelig pakt Parraguéz de bal. Parraguéz met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:8

62e minuut.
Sawa controleert de bal met de borst. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:9

71e minuut.
Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón is nu in balbezit. Sawa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sawa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sawa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tascón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tascón kan niet meer verder spelen. Maqueira komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pilip probeert naar een medespeler te passen. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal in één keer door. Pilip is nu in balbezit. Pilip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Parraguéz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavešić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De VEcchi passt de bal in één keer door. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez rent richting de bal. Pilip verovert de bal door een tackle van achteren. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Pavešić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavešić passt de bal zonder na te denken. Daar is Pilip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Sanz trapt de bal weg. De VEcchi kopt de bal weg. Pilip rent richting de bal. Pilip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 85%, Deportivo Sta Clara 15%.
Dead Angel Fc - Deportivo Sta Clara 0:10