Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquinaria MALCRIADO
Ataque 10 Tactiek Tact2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Odebrecht is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bello Rebolo. Odebrecht moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Odebrecht kan niet meer verder spelen. Grzymkowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sorescu draait met de bal, schiet en ... Soulié probeert naar een medespeler te passen. Bello Rebolo heeft problemen om de bal te vangen. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Bernabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Bernabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - MALCRIADO 0:1

33e minuut.
Tido is nu in balbezit. Tido speelt de bal door. Parca rent richting de bal. Parca passt de bal in één keer door. Zolper onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hetényi rent richting de bal. Hetényi met een sublieme pass. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski geeft de bal voor. Szumek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - MALCRIADO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 66%, MALCRIADO 34%.
Maquinaria - MALCRIADO 0:2

59e minuut.
Hetényi passt de bal met de wreef. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Bernabé bokst de bal weg.

64e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski met een sublieme pass. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Bernabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - MALCRIADO 0:3

73e minuut.
Klungelig pakt Pitanga de bal. Caroço speelt de bal door. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari geeft een lange en hoge pass. Pitanga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bello Rebolo geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorescu. Sorescu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fiúza met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tido begaat een overtreding. Tido krijgt een gele kaart. Bolovan raakt geblesseerd tijdens het duel. Szumek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 51%, MALCRIADO 49%.
Maquinaria - MALCRIADO 0:3