Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana Barbosa FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft de bal voor. Vinent kopt de bal weg. Nápoles rent richting de bal. Nápoles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Guevara rent richting de bal. Guevara speelt de bal door. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana geeft een lange en hoge pass. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Portal met een sublieme pass. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent speelt de bal door. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal in één keer door. Paret rent richting de bal. Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles schiet op doel. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Barbosa FC 1:0

44e minuut.
Lage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordoñez. Ordoñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 58%, Barbosa FC 42%.
Aldana - Barbosa FC 1:0

53e minuut.
Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles passt de bal zonder na te denken. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Barbosa FC 2:0

60e minuut.
Paret geeft een hoge lob. Inworp. Triana met de inworp. Vinent is nu in balbezit. Vinent geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 48%, Barbosa FC 52%.
Aldana - Barbosa FC 2:0