Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Piloto CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW
new Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Chávez begaat een overtreding. Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peñalvert komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 0:1

15e minuut.
Goite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñalvert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz passt de bal in één keer door. Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 0:2

32e minuut.
Cid met een sublieme pass. Fumero met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Goite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñalvert rent richting de bal. Peñalvert passt de bal met de wreef. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Peñalvert is nu in balbezit. Peñalvert probeert naar een medespeler te passen. Pequeño rent richting de bal. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 55%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 45%.
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 0:2

47e minuut.
Prado rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. Brito probeert naar een medespeler te passen. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Lugo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:2

54e minuut.
Daar is Pequeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño passt de bal met de wreef. Peñalvert rent richting de bal. Peñalvert schiet op doel. Torriente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:3

71e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lugo de bal. Fumero is nu in balbezit. Lugo onderschept slim de pass. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peñalvert met een sublieme pass. Goite rent richting de bal. Chávez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chávez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 51%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 49%.
Real Piloto - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:3