Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana Real Piloto
Normal Tactiek new
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


26e minuut.
Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent geeft een hoge lob. Torriente is nu in balbezit. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Peláez rent richting de bal. Peláez geeft een hoge lob. Inworp. Carballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinent geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana passt de bal met de wreef. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinent is nu in balbezit. Vinent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 39%, Real Piloto 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aldana - Real Piloto 0:0

62e minuut.
Lugo is nu in balbezit. García rent richting de bal. García passt de bal in één keer door. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Alarcón de bal. Triana met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Real Piloto 1:0

73e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal zonder na te denken. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal zonder na te denken. Alarcón met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 51%, Real Piloto 49%.
Aldana - Real Piloto 1:0