Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mimba RudosAF
Normal Tactiek Pal club
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 11.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cedeño. Leyva raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Rosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso geeft een hoge lob. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada haalt uit met een fantastische trap. Simón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Iglesias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vitier de bal. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Iglesias rent richting de bal. Posada rent richting de bal. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Simón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mimba 76%, RudosAF 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mimba - RudosAF 0:0

47e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal in één keer door. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño draait met de bal, schiet en ... Simón bokst de bal weg.

55e minuut.
Ordoñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordoñez geeft de bal voor. Arencibia rent richting de bal. Arencibia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mimba - RudosAF 1:0

77e minuut.
Palma is nu in balbezit. Leyva verovert de bal door een tackle van achteren. Leyva geeft de bal voor. Ruz is nu in balbezit. Ruz geeft de bal voor. Gazda bokst de bal weg.

81e minuut.
Alonso passt de bal met de wreef. Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Rosa. Calderón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderón met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Simón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cedeño speelt de bal door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez passt de bal in één keer door. Posada rent richting de bal. Posada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mimba - RudosAF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mimba 68%, RudosAF 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mimba - RudosAF 1:1