Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZULUETA FC RentalHo
Final2-Copa-5311 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
good Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Escalona is nu in balbezit. Escalona draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mesa trapt de bal weg. Marrero kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 2:0

13e minuut.
Lam geeft de bal voor. Klungelig pakt Escalona de bal. Bartumeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bartumeo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Escalona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chlup met een sublieme pass. Escalona is nu in balbezit. Lee is nu in balbezit. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hidalgo niet meer kan verder spelen. Gándara komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Chlup passt de bal met de wreef. Noa probeert de bal aan de voet te houden. Lee rent richting de bal. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Détári geeft een lange en hoge pass. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuesta. Cuesta krijgt een gele kaart. Lam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chlup met een snel genomen vrije trap. Gándara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordero met de inworp. Chlup rent richting de bal. Chlup geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lam geeft een hoge lob. Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam geeft een hoge lob. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 3:0

31e minuut.
Cuellar passt de bal zonder na te denken. Cordero rent richting de bal. Cordero speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Noa verovert de bal door een tackle van achteren. Noa speelt de bal door. Cordero speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wenda speelt de bal door. Chlup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 21%, RentalHo 79%.
ZULUETA FC - RentalHo 3:0

48e minuut.
Marrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlup met een sublieme pass. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brene met een harde bal richting middenveld. Chlup kopt de bal weg. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cordero de bal. Lee rent richting de bal. Cordero onderschept slim de pass. Cordero geeft de bal voor. Gándara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marrero rent richting de bal. Marrero passt de bal in één keer door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Mesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chávez de bal onder controle te krijgen. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chlup verovert de bal door een tackle van achteren. Chlup geeft een hoge lob. Lam rent richting de bal. Lam schiet op doel. Gándara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 4:0

64e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mesa de bal. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chlup probeert naar een medespeler te passen. Détári rent richting de bal. Détári probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 5:0

69e minuut.
Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta geeft een hoge lob. Inworp. Lam met een snelle inworp. Marrero geeft de bal voor. Gándara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 6:0

71e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Lam geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brene de bal onder controle te krijgen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 7:0

74e minuut.
Gándara met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cordero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlup heeft problemen om de bal te vangen. Chlup geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee rent richting de bal. Cordero onderschept slim de pass. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Cordero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero geeft een lange en hoge pass. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lam is nu in balbezit. Lam geeft de bal voor. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel. Gándara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZULUETA FC - RentalHo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZULUETA FC 20%, RentalHo 80%.
ZULUETA FC - RentalHo 8:0