Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaledTeam Chago FC
First 4231 Tactiek 343
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 24.9
good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Bertrand-Demanes kopt de bal weg. Neuville rent richting de bal. Neuville haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordiaczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordiaczyński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bertrand-Demanes de bal. Bertrand-Demanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Betancourt trapt de bal weg. Devrimci kopt de bal weg. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Klungelig pakt Tejerina de bal. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Bertrand-Demanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kordiaczyński met een sublieme pass. Neuville rent richting de bal. Neuville passt de bal met de wreef. Bertrand-Demanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Chago FC 1:0

27e minuut.
Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville rent richting de bal. Neuville passt de bal zonder na te denken. Bertrand-Demanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Neuville is nu in balbezit. Neuville passt de bal in één keer door. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Podżorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontarz probeert naar een medespeler te passen. Neuville is nu in balbezit. Neuville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina is nu in balbezit. Neuville onderschept slim de pass. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Bertrand-Demanes schiet op doel. De bal raakt de paal. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago is nu in balbezit. Neuville begaat een overtreding. Lago raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lago kan niet meer verder spelen. Meriño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 17%, Chago FC 83%.
KaledTeam - Chago FC 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bertrand-Demanes de bal. Tejerina speelt de bal door. Barreto rent richting de bal. Bertrand-Demanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Devrimci passt de bal zonder na te denken. Kordiaczyński probeert de bal met de borst te controleren. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Bertrand-Demanes schiet op doel. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Chago FC 2:0

53e minuut.
Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Gontarz kopt de bal weg. Tejerina controleert de bal met de borst. Bertrand-Demanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap. Paal! Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pănican rent richting de bal. Pănican probeert naar een medespeler te passen. Gontarz rent richting de bal. Neuville rent richting de bal. Neuville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Neuville de bal. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Tejerina is nu in balbezit. Bertrand-Demanes verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrand-Demanes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Chago FC 3:0

69e minuut.
Betancourt met een harde bal richting middenveld. Gontarz kopt de bal weg. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand-Demanes schiet op doel. Betancourt bokst de bal weg. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuville rent richting de bal. Neuville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tejerina geeft de bal voor. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Devrimci speelt de bal door. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Neuville is nu in balbezit. Neuville draait met de bal, schiet en ... Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Devrimci verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimci probeert naar een medespeler te passen. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 16%, Chago FC 84%.
KaledTeam - Chago FC 3:0