Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondulio FC BarcaAL
Normal Tactiek CanBarça-4-3-3
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Terim is nu in balbezit. Grala rent richting de bal. Grala geeft een hoge lob. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:1

10e minuut.
Grala geeft een lange en hoge pass. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Terim geeft een hoge lob. Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Terim speelt de bal door. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grala geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Reytor de bal onder controle te krijgen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Santiesteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chmiest rent richting de bal. Chmiest geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barreto de bal onder controle te krijgen. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Santiesteban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hurmatov verovert de bal door een tackle van achteren. Hurmatov speelt de bal door. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero passt de bal in één keer door. Kindelán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:2

27e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Kindelán verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán passt de bal met de wreef. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ... Santiesteban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Grala rent richting de bal. Grala passt de bal met de wreef. Reytor is nu in balbezit. Kindelán verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Santiesteban trapt de bal weg van het doel. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez passt de bal met de wreef. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santiesteban trapt de bal weg van het doel. Terim rent richting de bal. Terim passt de bal zonder na te denken. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Santiesteban trapt de bal weg. Grala kan de bal niet met de borst controleren. Grala passt de bal zonder na te denken. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cepero schiet op doel. Santiesteban speelt de bal door. Terim kopt de bal weg. Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Santiesteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:3

38e minuut.
Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala geeft de bal voor. Daar is Reytor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Silva de bal. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense geeft een lange en hoge pass. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Santiesteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Segura met de inworp. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense geeft een lange en hoge pass. Cepero kopt de bal weg. Santiesteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Grala kopt de bal weg. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán rent richting de bal. Cruzata rent richting de bal. Cruzata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondulio FC 86%, BarcaAL 14%.
Ondulio FC - BarcaAL 0:3

49e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto rent richting de bal. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:4

54e minuut.
Lindås onderschept slim de pass. Lindås geeft een lange en hoge pass. Ochoa kan de bal niet met de borst controleren. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:5

55e minuut.
Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense passt de bal zonder na te denken. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:6

60e minuut.
Hurmatov geeft een lange en hoge pass. Botafoguense controleert de bal met de borst. Botafoguense passt de bal zonder na te denken. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:7

61e minuut.
Meneses rent richting de bal. Meneses passt de bal met de wreef. Segura rent richting de bal. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Botafoguense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botafoguense met een sublieme pass. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel. Santiesteban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:8

85e minuut.
Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense speelt de bal door. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. Santiesteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim geeft een hoge lob. Ochoa probeert de bal met de borst te controleren. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Santiesteban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:9

88e minuut.
Grala rent richting de bal. Grala geeft een hoge lob. Cruzata rent richting de bal. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondulio FC - BarcaAL 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondulio FC 85%, BarcaAL 15%.
Ondulio FC - BarcaAL 0:10