Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaAL Real Island
CanBarça-4-3-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten average
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Cok is nu in balbezit. Kindelán onderschept slim de pass. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Serrano trapt de bal weg van het doel. Terim kopt de bal weg. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 1:0

5e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hurmatov geeft de bal voor. Cepero is nu in balbezit. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 2:0

16e minuut.
Mejías met een sublieme pass. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Botafoguense speelt de bal door. Daar is Lage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 3:0

20e minuut.
Hurmatov is nu in balbezit. Hurmatov geeft een hoge lob. Grala speelt de bal door. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense geeft een lange en hoge pass. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Serrano speelt de bal door. Terim kopt de bal weg. Cepero controleert de bal met de borst. Cepero draait met de bal, schiet en ... Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 4:0

34e minuut.
Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Terim rent richting de bal. Terim geeft een hoge lob. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 5:0

37e minuut.
Botafoguense kopt de bal weg. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata geeft een hoge lob. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 6:0

43e minuut.
Hurmatov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garrido de bal. Kindelán rent richting de bal. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 7:0

45e minuut.
Cruzata onderschept slim de pass. Lage onderschept slim de pass. Lage geeft een lange en hoge pass. Cepero probeert de bal met de borst te controleren. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 16%, Real Island 84%.
BarcaAL - Real Island 7:0

47e minuut.
Inworp. Botafoguense met een snelle inworp. Grala geeft een lange en hoge pass. Cepero probeert de bal aan de voet te houden. Fabré verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Grala geeft de bal voor. Klungelig pakt Duarte de bal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 8:0

54e minuut.
Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense met een sublieme pass. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata schiet op doel. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 9:0

56e minuut.
Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense speelt de bal door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 10:0

60e minuut.
Lindås speelt de bal door. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense geeft een hoge lob. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Cepero onderschept slim de pass. Cepero speelt de bal door. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terim met de inworp. Grala is nu in balbezit. Grala haalt uit met een fantastische trap. Kindelán krijgt zijn hoofd ertegen. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lage heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 11:0

74e minuut.
Terim met een sublieme pass. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense speelt de bal door. Kindelán rent richting de bal. Kindelán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Mejías de bal. Terim rent richting de bal. Terim passt de bal zonder na te denken. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Terim kopt de bal weg. Grala is nu in balbezit. Grala passt de bal in één keer door. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 12:0

82e minuut.
Botafoguense geeft een hoge lob. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán rent richting de bal. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 13:0

87e minuut.
Garrido kopt de bal weg. Klungelig pakt Grala de bal. Grala passt de bal met de wreef. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata geeft een hoge lob. Terim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense passt de bal in één keer door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Real Island 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 13%, Real Island 87%.
BarcaAL - Real Island 14:0