Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaledTeam Real Island
First 4231 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 21
matig Schieten matig
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński passt de bal in één keer door. Coronel is nu in balbezit. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Bertrand-Demanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Podżorski met een sublieme pass. Gontarz is nu in balbezit. Gontarz passt de bal zonder na te denken. Coronel rent richting de bal. Coronel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński met een sublieme pass. Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Bertrand-Demanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kordiaczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft een hoge lob. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel schiet op doel. Paal! Fabré is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Podżorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coronel is nu in balbezit. Coronel draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertrand-Demanes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Island 1:0

18e minuut.
Coronel met een sublieme pass. Devrimci is nu in balbezit. Kordiaczyński probeert naar een medespeler te passen. Bertrand-Demanes rent richting de bal. Bertrand-Demanes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Cok is nu in balbezit. Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński speelt de bal door. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Kordiaczyński de bal. Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Bertrand-Demanes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coronel heeft problemen om de bal te vangen. Bertrand-Demanes is nu in balbezit. Cok begaat een overtreding. Bertrand-Demanes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bertrand-Demanes kan niet meer verder spelen. Sagalés komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Coronel speelt de bal door. Sagalés rent richting de bal. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Island 2:0

27e minuut.
Sagalés verovert de bal door een tackle van achteren. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés verovert de bal door een tackle van achteren. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Island 3:0

38e minuut.
Mejías speelt de bal door. Drigs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gontarz. Gontarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 33%, Real Island 67%.
KaledTeam - Real Island 3:0

64e minuut.
Sagalés passt de bal zonder na te denken. Coronel geeft een lange en hoge pass. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Podżorski speelt de bal door. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel passt de bal met de wreef. Sagalés rent richting de bal. Sagalés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 26%, Real Island 74%.
KaledTeam - Real Island 3:0