Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaAL 15 y 4 FC
CanBarça-4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 17.8
formidable Schieten poor
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sierra onderschept slim de pass. Vera onderschept slim de pass. Vera speelt de bal door. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hurmatov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Botafoguense de bal. Botafoguense met een sublieme pass. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Botafoguense is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 1:0

9e minuut.
Grala passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata draait met de bal, schiet en ... Rubio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Reboyar is nu in balbezit. Terim onderschept slim de pass. Terim speelt de bal door. Botafoguense heeft problemen om de bal te vangen. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ramos trapt de bal weg van het doel. Reboyar kopt de bal weg. Matamoros rent richting de bal. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rubio met een harde bal richting middenveld. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Reboyar zijn tegenspeler op de grond. Reboyar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rubio speelt de bal door. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala kopt de bal weg. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Grala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala geeft een hoge lob. Cruzata kopt de bal weg. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grala passt de bal in één keer door. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra is nu in balbezit. Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ramos trapt de bal weg. Vera kopt de bal weg. Lindås is nu in balbezit. Lindås geeft een lange en hoge pass. Botafoguense kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Botafoguense passt de bal in één keer door. Terim is nu in balbezit. Terim passt de bal in één keer door. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cepero geeft een lange en hoge pass. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botafoguense is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botafoguense zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata geeft een hoge lob. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Rubio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 2:0

29e minuut.
Cepero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botafoguense de bal. Botafoguense passt de bal in één keer door. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Terim probeert de bal met de borst te controleren. Terim geeft een lange en hoge pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 3:0

37e minuut.
Terim speelt de bal door. Agüero onderschept slim de pass. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel. Rubio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Botafoguense de bal. Sierra is nu in balbezit. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cruzata rent richting de bal. Cruzata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 5:0

39e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramos de bal. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 6:0

43e minuut.
Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense passt de bal zonder na te denken. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Agüero de bal. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. Rubio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 13%, 15 y 4 FC 87%.
BarcaAL - 15 y 4 FC 7:0

47e minuut.
Lindås geeft een lange en hoge pass. Terim geeft de bal voor. Klungelig pakt Agüero de bal. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Rubio bokst de bal weg. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Cepero rent richting de bal. Reboyar rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Cruzata de bal. Cruzata speelt de bal door. Terim met een sublieme pass. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 8:0

55e minuut.
Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Terim is nu in balbezit. Terim geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grala is nu in balbezit. Grala geeft een hoge lob. Cepero kopt de bal weg. Klungelig pakt Botafoguense de bal. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 9:0

59e minuut.
Hurmatov met een sublieme pass. Sierra rent richting de bal. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Chmiest met een sublieme pass. Terim probeert naar een medespeler te passen. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sierra rent richting de bal. Grala rent richting de bal. Vera speelt de bal door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vera kopt de bal weg. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense probeert naar een medespeler te passen. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ... Rubio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Terim is nu in balbezit. Terim geeft de bal voor. Klungelig pakt Ramos de bal. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Poll speelt de bal door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera onderschept slim de pass. Vera geeft een lange en hoge pass. Cruzata kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Terim geeft een lange en hoge pass. Botafoguense kopt de bal weg. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 10:0

75e minuut.
Matamoros kan de bal niet met de borst controleren. Terim rent richting de bal. Terim passt de bal zonder na te denken. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramos de bal. Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 11:0

77e minuut.
Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios passt de bal zonder na te denken. Sierra speelt de bal door. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 12:0

80e minuut.
Grala geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hurmatov passt de bal in één keer door. Terim rent richting de bal. Terim passt de bal met de wreef. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 13:0

84e minuut.
Cruzata onderschept slim de pass. Cruzata passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Terim probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Daar is Botafoguense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Rubio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - 15 y 4 FC 14:0

88e minuut.
Reboyar rent richting de bal. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero passt de bal met de wreef. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Grala geeft de bal voor. Ramos kopt de bal weg. Terim probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense probeert de bal met de borst te controleren. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 10%, 15 y 4 FC 90%.
BarcaAL - 15 y 4 FC 14:0