Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tunas KaledTeam
Normal Tactiek First 4231
30% Balbezit 70%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 39.3
hopeloos Schieten matig
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Podżorski met een sublieme pass. Neuville rent richting de bal. Neuville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Reytor kopt de bal weg. Klungelig pakt Cok de bal. Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski geeft de bal voor. Neuville krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kordiaczyński geeft een hoge lob. Podżorski kopt de bal weg. Monzón controleert de bal met de borst. Neuville rent richting de bal. Neuville draait met de bal, schiet en ... Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tunas - KaledTeam 0:1

25e minuut.
Cok rent richting de bal. Gontarz begaat een overtreding. Cok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monzón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Tunas - KaledTeam 1:1

28e minuut.
Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Pănican rent richting de bal. Pănican geeft de bal voor. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski met een sublieme pass. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville is nu in balbezit. Neuville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podżorski zal de hoekschop nemen. Neuville springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gontarz speelt de bal door. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Coronel rent richting de bal. Coronel schiet op doel. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gontarz probeert naar een medespeler te passen. Coronel is nu in balbezit. Neuville is nu in balbezit. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Podżorski passt de bal met de wreef. Devrimci rent richting de bal. Devrimci passt de bal met de wreef. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tunas 80%, KaledTeam 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tunas - KaledTeam 1:1

53e minuut.
Santana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podżorski met de inworp. Coronel probeert de bal met de borst te controleren. Coronel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Proenza de bal. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stosik probeert naar een medespeler te passen. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski speelt de bal door. Coronel rent richting de bal. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kordiaczyński met een sublieme pass. Coronel is nu in balbezit. Coronel passt de bal zonder na te denken. Neuville is nu in balbezit. Neuville haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tunas - KaledTeam 1:2

90e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Coronel rent richting de bal. Neuville rent richting de bal. Neuville haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tunas - KaledTeam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tunas 77%, KaledTeam 23%.
Real Tunas - KaledTeam 1:3