Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaledTeam Real Tunas
First 4231 Tactiek Normal
74% Balbezit 26%
16% Spel op eigen helft 84%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten hopeless
good Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Šeda met een sublieme pass. Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Román is nu in balbezit. Monteno verovert de bal door een tackle van achteren. Monteno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kordiaczyński passt de bal met de wreef. Podżorski rent richting de bal. Santana maakt een afschuwelijke overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Santana de bal. Gontarz is nu in balbezit. Gontarz speelt de bal door. Monteno is nu in balbezit. Monteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Tunas 1:0

36e minuut.
Van Laere passt de bal in één keer door. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński probeert naar een medespeler te passen. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pato Fu passt de bal in één keer door. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński geeft een hoge lob. Polok rent richting de bal. Polok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 15%, Real Tunas 85%.
KaledTeam - Real Tunas 1:0

51e minuut.
De la Cruz speelt de bal door. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Polok rent richting de bal. Polok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stosik controleert de bal met de borst. Stosik onderschept slim de pass. Monteno kopt de bal weg. Klungelig pakt Polok de bal. Polok draait met de bal, schiet en ... Jackson bokst de bal weg.

56e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Pato Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Pato Fu geeft een lange en hoge pass. Polok is nu in balbezit. Polok draait met de bal, schiet en ... Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polok is nu in balbezit. Polok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Santana speelt de bal door. Gontarz is nu in balbezit. Gontarz speelt de bal door. Daar is Polok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Román onderschept slim de pass. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok is nu in balbezit. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Tunas 2:0

69e minuut.
De la Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pato Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato Fu passt de bal in één keer door. Polok rent richting de bal. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński speelt de bal door. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski geeft een hoge lob. Monteno rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Tunas 3:0

73e minuut.
Stosik speelt de bal door. Van Laere is nu in balbezit. Van Laere passt de bal met de wreef. Polok is nu in balbezit. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Santana rent richting de bal. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok schiet op doel. Jackson bokst de bal weg. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno draait met de bal, schiet en ... Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Real Tunas 4:0

88e minuut.
Šeda is nu in balbezit. Šeda speelt de bal door. Monteno is nu in balbezit. Monteno haalt uit met een fantastische trap. Román probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 17%, Real Tunas 83%.
KaledTeam - Real Tunas 4:0