Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Island Ondulio FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fiss speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ... Serrano bokst de bal weg.

9e minuut.
Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal in één keer door. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - Ondulio FC 1:0

30e minuut.
Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson passt de bal in één keer door. Fiss probeert de bal met de borst te controleren. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Reytor met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Island 50%, Ondulio FC 50%.
Real Island - Ondulio FC 1:0

63e minuut.
Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban speelt de bal door. Daar is Fiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mejías rent richting de bal. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Navarro rent richting de bal. Fiss rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - Ondulio FC 2:0

75e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Fiss rent richting de bal. Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiss wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fiss kan niet meer verder spelen. Vila komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Mejías speelt de bal door. Segura rent richting de bal. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap. Santiesteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Island 36%, Ondulio FC 64%.
Real Island - Ondulio FC 2:0