Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aligators Chago FC
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen average


29e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Cortés begaat een overtreding. Barreto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendive zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt bokst de bal weg.

38e minuut.
Pereira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina begaat een overtreding. Tejerina krijgt een gele kaart. Cárdenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Membribes met een snel genomen vrije trap. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aligators 57%, Chago FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aligators - Chago FC 0:0

47e minuut.
Meriño onderschept slim de pass. Meriño passt de bal met de wreef. Valverde rent richting de bal. Valverde geeft de bal voor. Borrero springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Valverde rent richting de bal. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso passt de bal met de wreef. Borrero is nu in balbezit. Borrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tejerina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneque met de inworp. Membribes rent richting de bal. Membribes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Tejerina geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aligators - Chago FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aligators 52%, Chago FC 48%.
aligators - Chago FC 0:1