Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM_Havana F.C. Habana
4-3-3D Tactiek 4312OFF
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 32.4
goed Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


25e minuut.
Ouslati geeft de bal voor. Beteringhe rent richting de bal. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Verweij springt en kopt de bal. Krzysztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret is nu in balbezit. Żywanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Żywanowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fajila neemt de hoekschop. Dziaduszko controleert de bal met de borst. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe schiet op doel. Fosatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - F.C. Habana 0:1

36e minuut.
Bajorski onderschept slim de pass. Ouslati rent richting de bal. Ouslati met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łysik speelt de bal door. Ouslati rent richting de bal. Ouslati probeert naar een medespeler te passen. Verweij is nu in balbezit. Verweij schiet op doel. Krzysztyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RM_Havana - F.C. Habana 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM_Havana 55%, F.C. Habana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RM_Havana - F.C. Habana 1:1

48e minuut.
Ouslati is nu in balbezit. Ereu rent richting de bal. Ereu passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Krzysztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fajardo controleert de bal met de borst. Yiu Fai rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Krzysztyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ereu is nu in balbezit. Kwella onderschept slim de pass. Verweij rent richting de bal. Verweij schiet op doel. Krzysztyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RM_Havana - F.C. Habana 2:1

81e minuut.
Resetarits speelt de bal door. Klungelig pakt Zeliovas de bal. Ouslati met een sublieme pass. Ereu rent richting de bal. Ereu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kwella passt de bal in één keer door. Ereu is nu in balbezit. Ereu passt de bal in één keer door. Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Żywanowski rent richting de bal. Żywanowski geeft een lange en hoge pass. Ouslati probeert de bal aan de voet te houden. Ereu is nu in balbezit. Ereu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM_Havana 43%, F.C. Habana 57%.
RM_Havana - F.C. Habana 2:1