Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The_Niger RM_Havana
kayn Tactiek 4-3-3D
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten goed
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... Camacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The_Niger - RM_Havana 0:1

14e minuut.
Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski geeft een lange en hoge pass. Ciminian heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Mạnh rent richting de bal. Hoàng Mạnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owczarzy heeft problemen om de bal te vangen. Krech bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarzy maakt een afschuwelijke overtreding. Owczarzy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Krech raakt geblesseerd tijdens het duel. Molski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ciminian controleert de bal met de borst. Ciminian passt de bal in één keer door. Ondrůšek probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Mạnh is nu in balbezit. Hoàng Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Fosatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The_Niger 47%, RM_Havana 53%.
The_Niger - RM_Havana 0:1

52e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Huszti rent richting de bal. Ereu onderschept slim de pass. Ereu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The_Niger - RM_Havana 0:2

54e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti probeert naar een medespeler te passen. Krech is nu in balbezit. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles haalt uit met een fantastische trap. Fosatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Krech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Molski onderschept slim de pass. Molski met een sublieme pass. Hoàng Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoàng Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Fosatti bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Hoàng Mạnh onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Navas ... Strafschop! Navas krijgt een gele kaart. Hoàng Mạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Molski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fosatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The_Niger - RM_Havana 1:2

87e minuut.
La Rosa speelt de bal door. Hoàng Mạnh is nu in balbezit. Ciminian is nu in balbezit. Hoàng Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The_Niger 38%, RM_Havana 62%.
The_Niger - RM_Havana 1:2