Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KABASALAN BROS FC gh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Pila speelt de bal door. Tibay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontanilla. Fontanilla krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Fontanilla rent richting de bal. Fontanilla passt de bal in één keer door. Pila speelt de bal door. Rabuco rent richting de bal. Rabuco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Quiaoit probeert naar een medespeler te passen. Salangsang rent richting de bal. Nepomuceno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nepomuceno krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nepomuceno met een sublieme pass. Gangan probeert de bal met de borst te controleren. Gangan passt de bal in één keer door. Rabuco is nu in balbezit. Rabuco schiet op doel. Cacpal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Magsaysay is nu in balbezit. Magsaysay passt de bal in één keer door. Suayan speelt de bal door. Salangsang is nu in balbezit. Salangsang draait met de bal, schiet en ... Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magsaysay met de inworp. Suayan is nu in balbezit. Suayan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marayag de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABASALAN BROS FC 49%, gh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KABASALAN BROS FC - gh 0:0

61e minuut.
Marayag geeft de bal voor. Inworp. Magsaysay met een snelle inworp. Suayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Magsaysay kopt de bal weg. Nepomuceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan begaat een overtreding. Suayan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABASALAN BROS FC 55%, gh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KABASALAN BROS FC - gh 0:0