Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravbel akramazinyo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Capule speelt de bal door. Siggaoat rent richting de bal. Siggaoat geeft een lange en hoge pass. Córdova kopt de bal weg. Sapodeng heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bulayo speelt de bal door. Balignasay is nu in balbezit. Lindawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay onderschept slim de pass. Balignasay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - akramazinyo 1:0

29e minuut.
Sicat passt de bal met de wreef. Siggaoat is nu in balbezit. Siggaoat geeft de bal voor. Daar is Balignasay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balignasay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carriaga met de inworp. Sonson is nu in balbezit. Sicat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sicat krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sonson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mangabel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baratang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliad onderschept slim de pass. Baliad haalt uit met een fantastische trap. Camagay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravbel - akramazinyo 1:1

39e minuut.
Lindawan met een snelle inworp. Baratang is nu in balbezit. Baratang geeft de bal voor. Mangabel is nu in balbezit. Mangabel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 58%, akramazinyo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravbel - akramazinyo 1:1

49e minuut.
Tulio? onderschept slim de pass. Tulio? passt de bal zonder na te denken. Baliad bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliad draait met de bal, schiet en ... Camagay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - akramazinyo 1:2

62e minuut.
Sonson passt de bal zonder na te denken. Sapodeng is nu in balbezit. Baliad verovert de bal door een tackle van achteren. Baliad schiet op doel. Córdova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camagay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fiag-Oy trapt de bal weg. Sonson speelt de bal door. Klungelig pakt Córdova de bal. Baliad is nu in balbezit. Baliad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Concepción probeert naar een medespeler te passen. Sonson rent richting de bal. Sonson passt de bal in één keer door. Baliad rent richting de bal. Baliad haalt uit met een fantastische trap. Camagay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mangabel speelt de bal door. Lindawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay onderschept slim de pass. Balignasay schiet op doel. Magpulong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Magpulong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salarila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulayo rent richting de bal. Bulayo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 45%, akramazinyo 55%.
Ravbel - akramazinyo 1:2