Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhine.15 Akama
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Macabenta rent richting de bal. Maganto rent richting de bal. Maganto met een sublieme pass. Igcasan rent richting de bal. Igcasan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balatico geeft een lange en hoge pass. Datoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igcasan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Datoon is nu in balbezit. Digol rent richting de bal. Libunao maakt een afschuwelijke overtreding. Libunao krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Macabenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Datoon is nu in balbezit. Igcasan onderschept slim de pass. Igcasan schiet op doel. Magpantay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Akama 0:1

34e minuut.
Maganto verovert de bal door een tackle van achteren. Maganto passt de bal met de wreef. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan schiet op doel. Maningding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Akama 0:2

37e minuut.
Cinco is nu in balbezit. Cinco probeert naar een medespeler te passen. Igcasan rent richting de bal. Igcasan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Akama 0:3

42e minuut.
Dumaslan kopt de bal weg. Maganto speelt de bal door. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan draait met de bal, schiet en ... Maningding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Akama 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 53%, Akama 47%.
mhine.15 - Akama 0:4

50e minuut.
Cagonot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Datoon is nu in balbezit. Maganto begaat een overtreding. Maganto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Macalipis is nu in balbezit. Macalipis geeft een hoge lob. Bagtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maningding met een harde bal richting middenveld. Datoon kopt de bal weg. Klungelig pakt Dacanay de bal. Dacanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Datoon rent richting de bal. Libunao onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macabenta. Macabenta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 35%, Akama 65%.
mhine.15 - Akama 0:4