Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gh Los manillas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mangampat geeft een hoge lob. Mangabat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabing rent richting de bal. Tabing haalt uit met een fantastische trap. Cacpal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gh - Los manillas 0:1

14e minuut.
Suayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salangsang is nu in balbezit. Suayan is nu in balbezit. Salangsang rent richting de bal. Salangsang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Suayan probeert naar een medespeler te passen. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Malimban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malimban krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Matapang geeft een hoge lob. Mangabat probeert de bal aan de voet te houden. Tabing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bongubung geeft een hoge lob. Balioac kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Usi de bal onder controle te krijgen. Tabing rent richting de bal. Tabing draait met de bal, schiet en ... Cacpal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cacpal speelt de bal door. Malimban kopt de bal weg. Espina geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Cacpal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 45%, Los manillas 55%.
gh - Los manillas 0:1

50e minuut.
Alderite geeft de bal voor. Espina rent richting de bal. Espina speelt de bal door. Usi heeft problemen om de bal te vangen. Usi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Brennan Rutor is nu in balbezit. Brennan Rutor met een sublieme pass. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Salangsang schiet op doel. Cacdac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gh - Los manillas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 41%, Los manillas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gh - Los manillas 1:1