Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los manillas gh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fontanilla geeft een lange en hoge pass. Magsaysay bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina begaat een overtreding. Espina krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Usi kan de bal niet met de borst controleren. Quiaoit verovert de bal door een tackle van achteren. Quiaoit probeert naar een medespeler te passen. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Salangsang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bauan met een sublieme pass. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiaoit verovert de bal door een tackle van achteren. Tabing is nu in balbezit. Tabing schiet op doel. Cacpal bokst de bal weg.

24e minuut.
Tabing is nu in balbezit. Tabing passt de bal in één keer door. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los manillas - gh 1:0

38e minuut.
Fontanilla is nu in balbezit. Fontanilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matapang de bal. Salangsang verovert de bal door een tackle van achteren. Salangsang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 52%, gh 48%.
Los manillas - gh 1:0

55e minuut.
Fontanilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espina met een snelle inworp. Usi is nu in balbezit. Usi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Quiaoit geeft een hoge lob. Apdal is nu in balbezit. Apdal passt de bal zonder na te denken. Usi is nu in balbezit. Usi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Matapang met een harde bal richting middenveld. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontanilla. Bermúdez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bermúdez kan niet meer verder spelen. Akut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 47%, gh 53%.
Los manillas - gh 1:0