Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhine.15 akramazinyo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Gonong onderschept slim de pass. Gonong met een sublieme pass. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay draait met de bal, schiet en ... Fiag-Oy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - akramazinyo 1:0

5e minuut.
Lindawan passt de bal in één keer door. Binaday rent richting de bal. Magpulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay onderschept slim de pass. Dacanay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Capule heeft problemen om de bal te vangen. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol met een sublieme pass. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - akramazinyo 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siggaoat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonson is nu in balbezit. Sonson geeft de bal voor. Dimapilis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mangabel geeft de bal voor. Tulio? rent richting de bal. Tulio? geeft de bal voor. Siggaoat rent richting de bal. Siggaoat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson met een sublieme pass. Dimapilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimapilis draait met de bal, schiet en ... Lumawig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bagtas rent richting de bal. Tulio? is nu in balbezit. Macabenta begaat een overtreding. Tulio? moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tulio? kan niet meer verder spelen. Garvida komt het veld opgelopen. Mangabel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dimapilis rent richting de bal. Lumawig onderschept slim de pass. Dimapilis verovert de bal door een tackle van achteren. Sonson rent richting de bal. Sonson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maningding probeert naar een medespeler te passen. Digol geeft een hoge lob. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 63%, akramazinyo 37%.
mhine.15 - akramazinyo 2:0

51e minuut.
Mangabel probeert de bal met de borst te controleren. Macabenta is nu in balbezit. Macabenta geeft de bal voor. Daar is Dacanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dacanay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Datoon is nu in balbezit. Lindawan begaat een overtreding. Datoon raakt geblesseerd tijdens het duel. Datoon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dacanay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garvida met de inworp. Macabenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson verovert de bal door een tackle van achteren. Sonson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Capule probeert naar een medespeler te passen. Siggaoat is nu in balbezit. Datoon begaat een overtreding. Datoon krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Capule kopt de bal weg. Klungelig pakt Sonson de bal. Datoon is nu in balbezit. Sonson onderschept slim de pass. Sonson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Datoon is nu in balbezit. Sonson verovert de bal door een tackle van achteren. Sonson probeert naar een medespeler te passen. Dimapilis heeft problemen om de bal te vangen. Dimapilis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 58%, akramazinyo 42%.
mhine.15 - akramazinyo 2:0