Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akramazinyo mhine.15
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten tragisch
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Digol is nu in balbezit. Digol draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Magpulong de bal. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay draait met de bal, schiet en ... Fiag-Oy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Datoon onderschept slim de pass. Lindawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindawan speelt de bal door. Dimapilis is nu in balbezit. Dimapilis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Lumawig met een harde bal richting middenveld. Macabenta kopt de bal weg. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sonson onderschept slim de pass. Sonson probeert naar een medespeler te passen. Dimapilis rent richting de bal. Dimapilis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Magpantay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
akramazinyo - mhine.15 1:0

34e minuut.
Macabenta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Digol de bal onder controle te krijgen. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol rent richting de bal. Digol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bagtas geeft een lange en hoge pass. Digol kopt de bal weg. Dacanay rent richting de bal. Dacanay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akramazinyo - mhine.15 1:1

43e minuut.
Macabenta onderschept slim de pass. Datoon rent richting de bal. Datoon passt de bal in één keer door. Dacanay rent richting de bal. Dacanay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 45%, mhine.15 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akramazinyo - mhine.15 1:1

69e minuut.
Bagtas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Concepción met de inworp. Tulio? is nu in balbezit. Tulio? geeft een hoge lob. Maningding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Daar is Gonong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonong geeft de bal voor. Binaday heeft problemen om de bal te vangen. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 48%, mhine.15 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akramazinyo - mhine.15 1:1