Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravbel Akama
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Libunao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo onderschept slim de pass. Bulayo geeft een lange en hoge pass. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sicat met een sublieme pass. Benipayo is nu in balbezit. Benipayo passt de bal zonder na te denken. Igcasan rent richting de bal. Igcasan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Benipayo passt de bal zonder na te denken. Libunao is nu in balbezit. Libunao passt de bal met de wreef. Igcasan rent richting de bal. Igcasan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cinco rent richting de bal. Cinco geeft een hoge lob. Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan onderschept slim de pass. Igcasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - Akama 0:1

20e minuut.
Sicat is nu in balbezit. Maigue onderschept slim de pass. Maigue met een sublieme pass. Igcasan rent richting de bal. Igcasan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Libunao geeft een hoge lob. Igcasan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alingog. Alingog krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Maigue is nu in balbezit. Maigue passt de bal zonder na te denken. Igcasan rent richting de bal. Igcasan draait met de bal, schiet en ... Camagay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 48%, Akama 52%.
Ravbel - Akama 0:1

48e minuut.
Maigue speelt de bal door. Benipayo is nu in balbezit. Bulayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulayo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Unabia kopt de bal weg. Dumaslan probeert naar een medespeler te passen. Sicat probeert naar een medespeler te passen. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Balatico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sapodeng de bal. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - Akama 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 52%, Akama 48%.
Ravbel - Akama 0:2