Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los manillas KABASALAN BROS FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Cunanan is nu in balbezit. Usi onderschept slim de pass. Usi met een sublieme pass. Tabing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bongubung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agdeppa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gangan rent richting de bal. Gangan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tibay is nu in balbezit. Tibay geeft een hoge lob. Inworp. Apdal met de inworp. Espina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nepomuceno rent richting de bal. Nepomuceno met een sublieme pass. Alderite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan onderschept slim de pass. Gangan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cunanan verovert de bal door een tackle van achteren. Cunanan geeft de bal voor. Daar is Matapang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangan rent richting de bal. Gangan draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Mangampat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pila onderschept slim de pass. Usi onderschept slim de pass. Usi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cunanan geeft een lange en hoge pass. Rabuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabuco passt de bal zonder na te denken. Gangan rent richting de bal. Gangan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Matapang met een harde bal richting middenveld. Nepomuceno kopt de bal weg. Gangan is nu in balbezit. Gangan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los manillas - KABASALAN BROS FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 58%, KABASALAN BROS FC 42%.
Los manillas - KABASALAN BROS FC 0:1

67e minuut.
Gangan geeft een hoge lob. Pila met een sublieme pass. Matapang met een sublieme pass. Agdeppa is nu in balbezit. Agdeppa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 54%, KABASALAN BROS FC 46%.
Los manillas - KABASALAN BROS FC 0:1