Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhine.15 Ravbel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Datoon verovert de bal door een tackle van achteren. Datoon geeft een lange en hoge pass. Daar is Dacanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonong draait met de bal, schiet en ... Camagay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bulayo is nu in balbezit. Bulayo speelt de bal door. Balignasay rent richting de bal. Balignasay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:1

11e minuut.
Balignasay speelt de bal door. Klungelig pakt Masungsong de bal. Masungsong probeert naar een medespeler te passen. Bulayo is nu in balbezit. Bulayo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Salarila geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:2

15e minuut.
Macabenta passt de bal in één keer door. Magpantay heeft problemen om de bal te vangen. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay draait met de bal, schiet en ... Maningding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:3

18e minuut.
Tudtud geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagonot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Digol is nu in balbezit. Digol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Alingog passt de bal met de wreef. Magpantay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay verovert de bal door een tackle van achteren. Balignasay haalt uit met een fantastische trap. Maningding bokst de bal weg. Klungelig pakt Lumawig de bal. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:4

39e minuut.
Masungsong geeft een hoge lob. Magpantay heeft problemen om de bal te vangen. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay schiet op doel. Maningding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 67%, Ravbel 33%.
mhine.15 - Ravbel 0:5

74e minuut.
Macabenta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Salarila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulayo controleert de bal met de borst. Bulayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - Ravbel 0:6

78e minuut.
Digol passt de bal zonder na te denken. Gonong rent richting de bal. Gonong geeft een lange en hoge pass. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay schiet op doel. Maningding bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Alingog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alingog passt de bal zonder na te denken. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sicat kopt de bal weg. Masungsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Masungsong passt de bal met de wreef. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo haalt uit met een fantastische trap. Maningding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 55%, Ravbel 45%.
mhine.15 - Ravbel 0:6