Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akramazinyo Los manillas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mangampat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangampat geeft een lange en hoge pass. Magpulong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabing rent richting de bal. Tabing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dimapilis is nu in balbezit. Mangampat verovert de bal door een tackle van achteren. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lindawan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Usi speelt de bal door. Tabing rent richting de bal. Mangabel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mangabel krijgt een gele kaart. Tabing raakt geblesseerd tijdens het duel. Usi wilt de vrije trap nemen. Fiag-Oy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Apdal geeft een hoge lob. Tabing is nu in balbezit. Tabing passt de bal zonder na te denken. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akramazinyo - Los manillas 0:1

28e minuut.
Bongubung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brennan Rutor komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 49%, Los manillas 51%.
akramazinyo - Los manillas 0:1

52e minuut.
Lindawan rent richting de bal. Lindawan passt de bal met de wreef. Matapang rent richting de bal. Dimapilis onderschept slim de pass. Dimapilis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Concepción zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garvida is nu in balbezit. Garvida geeft de bal voor. Lindawan kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alderite bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson onderschept slim de pass. Sonson passt de bal met de wreef. Dimapilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimapilis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akramazinyo - Los manillas 1:1

69e minuut.
Lindawan verovert de bal door een tackle van achteren. Apdal is nu in balbezit. Lindawan onderschept slim de pass. Sonson rent richting de bal. Sonson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Usi passt de bal in één keer door. Sonson is nu in balbezit. Sonson probeert naar een medespeler te passen. Dimapilis rent richting de bal. Dimapilis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Concepción met de inworp. Mangabel rent richting de bal. Mangabel met een sublieme pass. Sonson rent richting de bal. Sonson passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 38%, Los manillas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akramazinyo - Los manillas 1:1