Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhine.15 gh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Suayan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ybut komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Talaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonong onderschept slim de pass. Gonong speelt de bal door. Salangsang rent richting de bal. Salangsang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - gh 0:1

17e minuut.
Fontanilla passt de bal zonder na te denken. Alao heeft problemen om de bal te vangen. Salangsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybut rent richting de bal. Ybut haalt uit met een fantastische trap. Maningding bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - gh 0:2

29e minuut.
Alao met een sublieme pass. Digol is nu in balbezit. Digol met een sublieme pass. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gonong probeert naar een medespeler te passen. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol passt de bal met de wreef. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cacpal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Macabenta onderschept slim de pass. Macabenta met een sublieme pass. Digol met een sublieme pass. Dacanay rent richting de bal. Dacanay schiet op doel. Cacpal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mhine.15 - gh 1:2

40e minuut.
Ybut rent richting de bal. Ybut speelt de bal door. Ancaya is nu in balbezit. Salangsang rent richting de bal. Salangsang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 49%, gh 51%.
mhine.15 - gh 1:2

48e minuut.
Fontanilla rent richting de bal. Gonong onderschept slim de pass. Gonong passt de bal met de wreef. Dacanay rent richting de bal. Dacanay draait met de bal, schiet en ... Cacpal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gonong verovert de bal door een tackle van achteren. Gonong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dacanay de bal. Digol rent richting de bal. Digol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhine.15 45%, gh 55%.
mhine.15 - gh 1:2