Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gh mhine.15
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Fontanilla probeert naar een medespeler te passen. Pangcob bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangcob probeert naar een medespeler te passen. Suayan rent richting de bal. Suayan met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 1:0

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maningding niet meer kan verder spelen. Singian komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Sayaboc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol passt de bal in één keer door. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Magsaysay kan de bal niet met de borst controleren. Datoon is nu in balbezit. Magsaysay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magsaysay krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bauan passt de bal in één keer door. Digol rent richting de bal. Digol passt de bal in één keer door. Dacanay rent richting de bal. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ancaya met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Datoon de bal onder controle te krijgen. Dacanay rent richting de bal. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gh - mhine.15 1:1

40e minuut.
Ancaya probeert naar een medespeler te passen. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay passt de bal zonder na te denken. Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol draait met de bal, schiet en ... Cacpal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Sayaboc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonong rent richting de bal. Sayaboc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonong raakt geblesseerd tijdens het duel. Digol neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 41%, mhine.15 59%.
gh - mhine.15 1:2

60e minuut.
Fontanilla is nu in balbezit. Digol onderschept slim de pass. Digol probeert naar een medespeler te passen. Dacanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacanay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 1:3

73e minuut.
Macabenta met de inworp. Gonong rent richting de bal. Gonong geeft de bal voor. Dacanay is nu in balbezit. Dacanay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Macabenta passt de bal in één keer door. Datoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan verovert de bal door een tackle van achteren. Suayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gh - mhine.15 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gh 52%, mhine.15 48%.
gh - mhine.15 2:3