Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
budoy ske akramazinyo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Licuanan is nu in balbezit. Licuanan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucgang de bal. Sucgang draait met de bal, schiet en ... Fiag-Oy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Magpulong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paes met een snelle inworp. Matalam is nu in balbezit. Matalam geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
budoy ske - akramazinyo 1:0

27e minuut.
Dumaslan rent richting de bal. Sonson onderschept slim de pass. Sonson passt de bal in één keer door. Siggaoat rent richting de bal. Siggaoat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ligan kopt de bal weg. Garvida is nu in balbezit. Silang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garvida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sonson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
budoy ske - akramazinyo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: budoy ske 32%, akramazinyo 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
budoy ske - akramazinyo 1:1

48e minuut.
Garvida rent richting de bal. Garvida geeft een hoge lob. Daar is Dumaslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimapilis onderschept slim de pass. Dimapilis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
budoy ske - akramazinyo 1:2

51e minuut.
Dumpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumpay speelt de bal door. Matalam rent richting de bal. Matalam draait met de bal, schiet en ... Binaday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sucgang is nu in balbezit. Fiag-Oy speelt de bal door. Siggaoat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumpay onderschept slim de pass. Dumpay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Magpulong verovert de bal door een tackle van achteren. Matalam onderschept slim de pass. Sucgang rent richting de bal. Matalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Matalam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dumpay verovert de bal door een tackle van achteren. Sonson onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dimapilis de bal. Dimapilis schiet op doel. Ligan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: budoy ske 51%, akramazinyo 49%.
budoy ske - akramazinyo 1:2