Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akramazinyo budoy ske
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulio? met een snelle inworp. Caritan is nu in balbezit. Sonson onderschept slim de pass. Sonson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mangabel geeft een hoge lob. Capule heeft problemen om de bal te vangen. Licuanan probeert naar een medespeler te passen. Sucgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucgang haalt uit met een fantastische trap. Fiag-Oy bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bagnol passt de bal met de wreef. Caritan rent richting de bal. Caritan passt de bal in één keer door. Sucgang heeft problemen om de bal te vangen. Sucgang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dumaslan rent richting de bal. Siggaoat onderschept slim de pass. Siggaoat geeft de bal voor. Silang heeft problemen om de bal te vangen. Tulio? probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Concepción met de inworp. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? probeert naar een medespeler te passen. Sonson is nu in balbezit. Sonson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 39%, budoy ske 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akramazinyo - budoy ske 0:0

54e minuut.
Siggaoat rent richting de bal. Siggaoat passt de bal zonder na te denken. Sonson is nu in balbezit. Sonson draait met de bal, schiet en ... Arong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akramazinyo - budoy ske 1:0

63e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mangabel de bal onder controle te krijgen. Dimapilis is nu in balbezit. Dimapilis draait met de bal, schiet en ... Arong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dimapilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson is nu in balbezit. Dimapilis rent richting de bal. Dimapilis draait met de bal, schiet en ... Arong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akramazinyo - budoy ske 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akramazinyo 32%, budoy ske 68%.
akramazinyo - budoy ske 2:0