Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akama gh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Fontanilla geeft de bal voor. Daar is Unabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salangsang is nu in balbezit. Salangsang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akama - gh 0:1

33e minuut.
Benipayo rent richting de bal. Benipayo geeft een hoge lob. Maigue kan de bal niet met de borst controleren. Igcasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maigue passt de bal zonder na te denken. Igcasan rent richting de bal. Balioac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igcasan raakt geblesseerd tijdens het duel. Benipayo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Magsaysay kopt de bal weg. Suayan is nu in balbezit. Suayan geeft een hoge lob. Salangsang is nu in balbezit. Salangsang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salangsang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinco met een sublieme pass. Igcasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Igcasan rent richting de bal. Mangabat rent richting de bal. Igcasan onderschept slim de pass. Igcasan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akama - gh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akama 55%, gh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akama - gh 1:1

50e minuut.
Quiaoit rent richting de bal. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanilla geeft de bal voor. Salangsang rent richting de bal. Salangsang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akama - gh 1:2

52e minuut.
Suayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suayan speelt de bal door. Klungelig pakt Unabia de bal. Salangsang rent richting de bal. Salangsang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maigue met een sublieme pass. Balioac met een sublieme pass. Klungelig pakt Mangabat de bal. Igcasan rent richting de bal. Igcasan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Macalipis speelt de bal door. Igcasan is nu in balbezit. Mangabat is nu in balbezit. Igcasan verovert de bal door een tackle van achteren. Igcasan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akama 47%, gh 53%.
Akama - gh 1:2