Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravbel KABASALAN BROS FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Pagniligan rent richting de bal. Pagniligan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carriaga met een snelle inworp. Bulayo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Balignasay heeft problemen om de bal te vangen. Nepomuceno is nu in balbezit. Balignasay begaat een overtreding. Balignasay krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Masungsong passt de bal zonder na te denken. Pila is nu in balbezit. Pila passt de bal met de wreef. Rabuco rent richting de bal. Rabuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - KABASALAN BROS FC 0:1

16e minuut.
Masungsong met een snelle inworp. Tudtud rent richting de bal. Agdeppa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agdeppa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Bulayo is nu in balbezit. Bulayo passt de bal met de wreef. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay schiet op doel. Marayag kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan verovert de bal door een tackle van achteren. Gangan draait met de bal, schiet en ... Sapodeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camagay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - KABASALAN BROS FC 0:2

23e minuut.
Bulayo passt de bal zonder na te denken. Masungsong is nu in balbezit. Masungsong geeft de bal voor. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - KABASALAN BROS FC 1:2

26e minuut.
Baratang is nu in balbezit. Salarila rent richting de bal. Salarila geeft de bal voor. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bulayo passt de bal zonder na te denken. Alingog is nu in balbezit. Alingog met een sublieme pass. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravbel - KABASALAN BROS FC 2:2

38e minuut.
Alingog rent richting de bal. Alingog passt de bal met de wreef. Marayag is nu in balbezit. Balignasay verovert de bal door een tackle van achteren. Balignasay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravbel - KABASALAN BROS FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 51%, KABASALAN BROS FC 49%.
Ravbel - KABASALAN BROS FC 3:2

59e minuut.
Gangan geeft de bal voor. Casibang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baratang krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cunanan geeft een lange en hoge pass. Baratang rent richting de bal. Pila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baratang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baratang kan niet meer verder spelen. Manalansan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravbel 49%, KABASALAN BROS FC 51%.
Ravbel - KABASALAN BROS FC 3:2