Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KABASALAN BROS FC Ravbel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo passt de bal met de wreef. Balignasay is nu in balbezit. Balignasay draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KABASALAN BROS FC - Ravbel 0:1

21e minuut.
Lugmao kopt de bal weg. Nepomuceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo rent richting de bal. Balignasay rent richting de bal. Balignasay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sicat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicat passt de bal zonder na te denken. Balignasay heeft problemen om de bal te vangen. Balignasay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pagniligan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KABASALAN BROS FC - Ravbel 0:2

43e minuut.
Gangan speelt de bal door. Rabuco rent richting de bal. Córdova is nu in balbezit. Rabuco verovert de bal door een tackle van achteren. Rabuco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KABASALAN BROS FC - Ravbel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABASALAN BROS FC 47%, Ravbel 53%.
KABASALAN BROS FC - Ravbel 1:2

59e minuut.
Balignasay verovert de bal door een tackle van achteren. Carriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuceno begaat een overtreding. Carriaga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carriaga kan niet meer verder spelen. Masungsong komt het veld opgelopen. Sicat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Baratang met de inworp. Salarila is nu in balbezit. Salarila geeft de bal voor. Balignasay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balignasay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Agdeppa rent richting de bal. Agdeppa passt de bal met de wreef. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KABASALAN BROS FC - Ravbel 2:2

80e minuut.
Sicat kan de bal niet met de borst controleren. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan is nu in balbezit. Gangan haalt uit met een fantastische trap. Camagay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KABASALAN BROS FC - Ravbel 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABASALAN BROS FC 49%, Ravbel 51%.
KABASALAN BROS FC - Ravbel 3:2