Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akama budoy ske
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Silang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caritan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigue begaat een overtreding. Maigue krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Licuanan probeert naar een medespeler te passen. Unabia rent richting de bal. Sucgang begaat een overtreding. Unabia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Caritan is nu in balbezit. Maigue verovert de bal door een tackle van achteren. Maigue geeft de bal voor. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cinco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Benipayo de bal. Matalam met een sublieme pass. Sucgang is nu in balbezit. Sucgang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akama - budoy ske 0:1

42e minuut.
Benipayo speelt de bal door. Calagos rent richting de bal. Calagos speelt de bal door. Macalipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalipis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Dumpay is nu in balbezit. Dumpay passt de bal zonder na te denken. Licuanan speelt de bal door. Sucgang is nu in balbezit. Sucgang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akama 51%, budoy ske 49%.
Akama - budoy ske 0:1

48e minuut.
Arong trapt de bal weg van het doel. Caritan kopt de bal weg. Balatico is nu in balbezit. Matalam onderschept slim de pass. Matalam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dumaslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumpay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maigue. Maigue krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Benipayo kopt de bal weg. Macalipis is nu in balbezit. Igcasan is nu in balbezit. Igcasan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bagnol de bal onder controle te krijgen. Arong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dumpay rent richting de bal. Dumpay probeert naar een medespeler te passen. Bagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Igcasan verovert de bal door een tackle van achteren. Igcasan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akama 50%, budoy ske 50%.
Akama - budoy ske 0:1