Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los manillas Akama
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tabing passt de bal in één keer door. Apdal is nu in balbezit. Apdal met een sublieme pass. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Gutilban is nu in balbezit. Mangampat onderschept slim de pass. Mangampat passt de bal zonder na te denken. Usi is nu in balbezit. Usi draait met de bal, schiet en ... Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tabing springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gutilban verovert de bal door een tackle van achteren. Gutilban probeert naar een medespeler te passen. Igcasan rent richting de bal. Igcasan draait met de bal, schiet en ... Cacdac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los manillas - Akama 0:1

22e minuut.
Mangampat met de inworp. Espina speelt de bal door. Klungelig pakt Alderite de bal. Usi is nu in balbezit. Usi schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Benipayo geeft de bal voor. Inworp. Bermúdez met de inworp. Usi is nu in balbezit. Usi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Libunao bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi verovert de bal door een tackle van achteren. Usi speelt de bal door. Tabing is nu in balbezit. Tabing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manicad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bermúdez met een snelle inworp. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los manillas - Akama 1:1

43e minuut.
Alderite onderschept slim de pass. Libunao verovert de bal door een tackle van achteren. Libunao passt de bal zonder na te denken. Igcasan rent richting de bal. Igcasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 36%, Akama 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los manillas - Akama 1:1

63e minuut.
Benipayo rent richting de bal. Usi verovert de bal door een tackle van achteren. Usi speelt de bal door. Tabing is nu in balbezit. Tabing draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg.

69e minuut.
Apdal geeft de bal voor. Inworp. Macalipis met een snelle inworp. Gutilban bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutilban geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los manillas - Akama 1:2

84e minuut.
Dumalus met een snelle inworp. Bermúdez rent richting de bal. Balatico begaat een overtreding. Balatico krijgt een gele kaart. Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bermúdez met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los manillas 39%, Akama 61%.
Los manillas - Akama 1:2