Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeddajoy yhazen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


44e minuut.
Magtanggol geeft een hoge lob. Labtik is nu in balbezit. Tabalbag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabalbag krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 57%, yhazen 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeddajoy - yhazen 0:0

47e minuut.
Tabalbag met een sublieme pass. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando passt de bal met de wreef. Dumalot rent richting de bal. Dumalot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balubal passt de bal in één keer door. Mabalot is nu in balbezit. Mabalot geeft een lange en hoge pass. Labtik is nu in balbezit. Labtik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yeddajoy - yhazen 1:0

86e minuut.
Daar is Pagulayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagulayan geeft een lange en hoge pass. Labtik geeft een hoge lob. Agngarayngay bereikt de bal nog maar net als eerste. Agngarayngay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 51%, yhazen 49%.
yeddajoy - yhazen 1:0